För att kunna genomföra ett köp behöver en fakturaadress anges under fakturauppgifter.

Så här gör du för att lägga till eller ändra fakturaadress på ett kund-id:

Klicka på ditt namn, Test Testsson, på den vita listen eller Mitt konto på mitten av hemsidan.

image

För att komma åt inställningarna för kontot klicka på Hantera.

image

Klicka på Ändra för att lägga in/redigera din fakturaadress.

Kom ihåg att ange korrekt fakturareferens under den blå rubriken "Fakturareferenser". En fakturareferens (kallas ibland ansvars- eller projektnummer) möjliggör för er ekonomiansvarige att koppla fakturan till dig som beställare, alternativt din avdelning. Fakturareferens 1 är påkrävd, medan Fakturareferens 2 är valfri, där kan du till exempel ange ett projektnummer eller ett namn. Det finns tydliga krav hos din organisation för hur fakturareferensen ska anges, vi råder dig att ta kontakt med din chef eller ekonomiansvarige om du har frågor om vilken referens du ska ange.

image

Fyll i dina uppgifter, och klicka på Spara. För att kunna spara behöver du säkerställa att du har fyllt i alla uppgifter.

image