Som bibliotekskund har du möjlighet att få de böcker du beställer hos oss plastade och utrustade.

Vi har en bokverkstad i Morgongåva där vi kan utrusta valfri bok ur vårt sortiment.

Du väljer själv hur du vill utrusta dina böcker. Du kan lägga in ett förhandsval på ditt konto för att snabbare kunna göra valet av utrustning vid kommande beställning. Du kan också välja att skräddarsy ditt val från gång till gång.

Viktigt att veta är att Adlibris hämtar den bibliografiska informationen, såsom hyllsignum i utrustningsvyn, från Libris. Det är ett förslag på signum och du som kund kan själv redigera och påverka vad som hamnar på din bokrygg. Adlibris erbjuder hyllsignum i form av SAB, DDK i siffror och DDK i klartext från Libris.

Vi erbjuder följande utrustning till alla våra kunder:

Grundutrustning

• Plastning (miljöplast, fri från PVC)
  • CD-box (hårdplastfodral)

Etiketter

• RFID-etikett (placeras på bokens bakre insida)
  • Löpnummeretikett (placeras på bokens baksida)
  • Ryggetikett (placeras på bokens rygg ca 0,5 cm från nederkant)

Avtalskunder kan ha fler alternativ utifrån sina respektive avtal.