Ja, din kundvagn sparas automatiskt och finns kvar tills du själv gör ändringar i den. 


Du kan lämna kundvagnen, logga ut från webbshoppen samt datorn, och fortsätta jobba med kundvagnen nästa dag utan att något ändrats eller försvunnit. Det kan dock vara så att ni har en annan inställning internt som gör att, bland annat, kundvagnen töms med jämna mellanrum.